Coaching en consultancy

Naar Essentie

Naar Essentie wordt geleid door Ina Şabanoğlu. Ina’s doel is om ondernemers en managementteams te helpen om het beste uit zichzelf te halen. Daarom werkt ze als NeuroChangeConsultant, Life- en Wandelcoach en Loopbaancoach. Ze heeft 20 jaar ervaring als ArbeidsConsulent. Ook is ze al 20 jaar leraar Tai Chi en Chi Kung.

Stress is de belangrijkste beperkende factor voor menselijk functioneren, en ziekteveroorzaker nummer 1. Ook leidt stress tot het nemen van niet-efficiënte of zelfs foute besluiten, verliesposten in het bedrijf en gebrek aan efficiëntie. Het is van groot belang om niet vanuit stress maar vanuit ontspanning te werken. Naar Essentie helpt ondernemers naar voldoende opdrachten, goede resultaten en gezond en ontspannen leiderschap.

Naar Essentie leert ondernemers en managementteams hoe je niet vanuit ‘druk’ hoeft te werken maar de creativiteit en het plezier in het werk terugbrengt. Hiermee leid je je organisatie naar betere resultaten, minderziekteverzuim en een gewilde werkplek voor nieuwe medewerkers.

The PMO Company

Ondernemen zit ervaren en energiek in ons DNA, we hebben de ambitie om alles dat we aanpakken tot een succes te maken. Dat zie je door de mensen die met ons werken. Onze klanten waarderen de betrouwbare en constante levering van diensten en producten. Wij beantwoorden vragen van ondernemers om hen te ondersteunen in PMO achtige diensten: ICT-investering, doorrekenen verdienmodel, trainen en coachen van mensen, recruitment en detachering, audits, leveren van netwerken in verschillende sectoren.

Wij ondersteunen onze klanten met diepgaande kennis er ervaring op het gebied van projectmanagement. Dit doen we zowel nationaal als internationaal met een onafhankelijke aanpak.  We leveren service via 3 assen:
– Project management uitvoering,
– Trainingen en coaching op het gebeid van Project management,
– Leveren en implementatie van project management tools & oplossingen.

Wij vinden voor MKB haalbaar succes bij de uitvoering van ALLE projecten groot en klein.

Getjan Lammers
Consultant

Infortraining

Veel ondernemers willen hun medewerkers helpen om zich verder te ontwikkelen, maar weten eigenlijk niet goed hoe. Medewerkers die leren, die in ontwikkeling zijn, worden uitgedaagd en zijn daardoor flexibeler, productiever en creatiever. Door in de ontwikkeling van medewerkers te investeren en door een goed leerklimaat te creëren binnen jouw bedrijf blijven medewerkers uitgedaagd en daarmee meer en langer betrokken bij de organisatie.
In de huidige snel veranderende markt en de in een markt waarin het lastig is om goed personeel aan te trekken is het van belang om zuinig te zijn op de mensen die je binnen hebt, om ze uit te dagen en ze te helpen ontwikkelen en om een goed leer- en werkklimaat te verzorgen.

Infortraining helpt bedrijven om hun medewerkers structureel en duurzaam te ontwikkelen en om het werk- en leerklimaat te verbeteren. Dit doen we door trajecten met medewerkers en hun leidinggevenden aan te gaan die zowel de werk-/leeromgeving aanpakt en ook de medewerkers helpt ontwikkelen. Door dit hybride leren wordt het leereffect vergroot en verbetert de samenwerking onderling. Wij helpen medewerkers om een betere versie van zichzelf te worden.

Concreet Verkoop- en Telefoontrainingen

Ik ben Wim Hanekamp. Mijn jarenlange ervaring op het vlak van sales, gekoppeld aan een opleiding tot trainer/coach hebben er toe geleid dat ik in 2004  gestart ben met  CONCREET Verkoop-en Telefoontrainingen. Een mooie manier om mijn kennis te delen met mensen en organisaties. Samen een route ontdekken om op een effectieve wijze de markt te benaderen. Bewust te worden van de mogelijkheden en het laaghangende fruit gaan plukken.

Tijdens mijn verkooptrainingen komen alle facetten van het verkoopvak aan de orde van acquisitie tot en met het krijgen of vragen van de order. We ontdekken samen de weg van klantvriendelijkheid naar klantgerichtheid naar klantgedrevenheid. Een van de belangrijkste pijlers van mijn aanpak zijn, naast uiteraard kennis en vaardigheden, zeker houding en gedrag. Mensen maken uiteindelijk het verschil!

Ik deel mijn kennis graag en zie er naar uit  je te ontmoeten in het Ondernemershuis Apeldoorn.