• 18 april 2018

24 april: Ondernemershuis Apeldoorn aanwezig bij Cleantech Tomorrow

24 april: Ondernemershuis Apeldoorn aanwezig bij Cleantech Tomorrow

24 april: Ondernemershuis Apeldoorn aanwezig bij Cleantech Tomorrow 150 150 Ondernemershuis Apeldoorn

Op 20, 21 en 24 april 2018 is de 5e editie van het Cleantech Tomorrow, hét Event voor Duurzaamheid in de praktijk. Op 24 april is de businessdag van 15:00 tot 21:00 op Airport Teuge. Ondernemershuis Apeldoorn is aanwezig met een stand in het ‘Dorp van Morgen’.

Ondernemershuis Apeldoorn, dé verbinder voor de toekomst!

Het Ondernemershuis Apeldoorn is de verbinder voor vragen van ondernemers, overheid en onderwijs waarbij deze partijen elkaar rondom thema’s voorthelpen. In onze stand gaan wij graag met u in gesprek over thema’s als marketing, sales, financiën, sociaal en duurzaam ondernemen.
De energietransitie vraagt alternatieve warmte- en energiebronnen maar kent ook een onderbelichte sociale kant. We hebben iedereen nodig om de kansen te benutten die de energietransitie biedt! Wij nodigen u uit om met ons van gedachten te wisselen!

Bent u al bekend met het PSO keurmerk? Wilt u de zichtbaarheid van uw sociale profiel vergroten, Social Return duurzaam invullen bij overheidsopdrachten en uw concurrentiepositie versterken? De Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) is een wetenschappelijk onderbouwd meetinstrument en keurmerk, ontwikkeld door TNO in samenwerking met PSO-Nederland. In de stand van het Ondernemershuis Apeldoorn leggen wij u in 2 minuten uit wat de PSO voor u en uw onderneming kan betekenen.

 

Meer informatie over Cleantech Tomorrow vind je op www.cleantechtomorrow.nl