Arbeid / HRM

Lucrato

Sociaal en effectief ondernemen, daarmee helpen wij u als werkgever. U vindt bij ons voor uw vacatures gemotiveerde kandidaten, die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. We ondersteunen u bij het inzetten van de juiste subsidies en regelingen. En we begeleiden u en uw nieuwe medewerker zolang als nodig, zelfs tot op de werkvloer. We kijken anders naar het werk dat gedaan moet worden en naar de mensen die het werk uitvoeren. Elkaar verrijken, dat is het doel. Samen zorgen we voor winst en werkplezier voor iedereen.

Onze missie is het verrijken van het leven van werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze aan werk te helpen bij een werkgever in de regio. Wij streven ernaar dat alle werkgevers in onze regio sociaal ondernemen. Dit doen we door organisaties én werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt zodanig te verrijken dat de juiste match kan worden gemaakt.

Werkend Talent

Wij zijn uw eigen HR-afdeling met alle expertise die u nodig heeft, op elk gewenst niveau en voor elk tijdsbestek. Leidend hierin is datgene waar u als ondernemer behoefte aan heeft. Wij zijn uw gesprekspartner voor praktische ondersteuning op het vlak van personeelszaken tot strategische beslissingen bij de inzetbaarheid van medewerkers.

Werkend Talent helpt ondernemers bij goed werkgeverschap. Het is belangrijk om te zorgen dat de investering die u doet in personeel, ook het juiste rendement oplevert. Het voeren van een goed personeelsbeleid is dan ook van belang om het maximale uit uw medewerkers te halen. Onze HR-specialisten bieden ondernemers ondersteuning bij diverse personeelsvraagstukken op het gebied van in-, door- en uitstroom. Werkend Talent helpt u om structureel meer aandacht te besteden aan personeelszaken. U kunt ons inzetten voor praktische ondersteuning bij werving en selectie, het voeren van personeelsadministratie, verzuimbegeleiding, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en begeleiding bij ontslag.

Jeroen Hulleman

Werkkracht10

Werkkracht10 biedt in de regio Apeldoorn een unieke mix van gedegen HRM kennis en kunde gecombineerd met Business, Marketing en Sales ervaring. We zijn voor startende en andere ondernemers de HR-Business Partner, op strategisch maar ook operationeel gebied

Werkkracht10 bestaat uit generalisten die je begeleiden op de Werknemersreis en specialisten die we kunnen inzetten waar in de reis specialistische kennis en kunde nodig is. Denk dan bijvoorbeeld aan employer branding, arbeidsvoorwaarden, verzuimmanagement, wet- en regelgeving, opleiden, of talent management.

Steeds meer organisaties ontdekken het: bevlogen medewerkers zijn de belangrijkste factor voor succes. Het gelukkig maken en houden van medewerkers levert meer omzet, minder verloop, minder verzuim en meer werkplezier op. Met onze bewezen Werknemersreis methode, handige tools en 30 jaar ervaring zorgen we ervoor dat organisaties en werknemers gelukkig blijven samenwerken. Dat garanderen we!

De kracht van Werkkracht10 is de community van professionals waardoor de juiste expertise beschikbaar is op het juiste moment.

Gemeente Apeldoorn - Werkplein Activerium - Social Return

In het gemeentelijk inkoopbeleid past de Gemeente Apeldoorn sinds 2012 actief social return toe. Als adviseur social return begeleid ik gemeentelijke collega’s (interne opdrachtgevers en inkoopadvieurs) op het gebied van social return vragen en toepassingen. Daarnaast ben ik voor opdrachtnemers het eerste aanspreekpunt en adviseer ik hen, indien nodig, bij het opstellen  van een plan van aanpak voor de social return invulling. Tenslotte ben ik verantwoordelijk voor de monitoring en verantwoording van de social return component in de opdracht. Dit alles gaat in intensief overleg met de accountmanagers van werkbedrijf Lucrato.

Krijgt u als werkgever te maken met social return en heeft u daar vragen over of behoefte aan advies en/of ondersteuning dan kunt u bij mij terecht.

Alan Wemmenhove