Communicatie

Dat wat je zegt

Ik ben communicatiestrateeg en communicatiecoach. Onder het motto ‘practice what you preach’ help ik ondernemers en organisaties bij het maken van strategische keuzes in hun communicatie. Keuzes die passen bij de organisatiedoelstellingen. Ook geef ik praktisch communicatieadvies en coach ik je op de uitvoering van je plannen. Zodat je met rust en vertrouwen kunt werken aan je zichtbaarheid.

“Hoe word ik zichtbaar bij mijn ideale klanten? Wat doe ik wel in marketing en PR, en wat niet? Hoe vertel ik zó over mijn producten en diensten, dat mijn boodschap ook echt aankomt? Hoe communiceer ik ontspannen en met zelfvertrouwen, op een manier die bij mij past?”
Loop je met dit soort vragen? Ik help je graag.

Meer weten? Ik ontmoet je graag in het Ondernemershuis Apeldoorn.

Shira van der Werf

Naast eigenaar van Dat wat je zegt, ben ik een van de aanjagers van Startup Apeldoorn.

Factstory

Factstory is een full-service marketingcommunicatiebureau. Wij werken volgens het zelfontwikkelde OSOMO©-model (Onderzoek, Strategie, Ontwikkeling, Monitoring & Optimalisatie), waarbij we producten, media en middelen opleveren die doorlopend getoetst worden aan de vooraf bepaalde doelstelling. Gestructureerd, altijd volgens een concreet plan en met een duidelijk resultaat voor ogen. We houden ervan jou te verrassen, maar dan wel op positieve wijze. Van onderzoek en strategie naar concept, creatie en uiteindelijk activatie.

We maken, we delen en we genieten. Bij ons vind je alle disciplines onder 1 dak: van brainstormers tot strategiebeesten, van concept-toppers tot communicatie-gekken en van projectmanagers tot ontwerpers. Wij zijn een team van specialisten met een passie voor alles wat marketing en communicatie is. Onze aanpak is down-to-earth, vol enthousiasme en zonder poespas.

Creating living brands