Financieel

Boon Accountants

Boon Accountants & Belastingadviseurs is een gerenommeerd accountants – en belastingadvies kantoor met circa 75 werknemers. Bij & Boon zijn accountants en fiscalisten dagelijks bezig om onze klanten te adviseren en te ontzorgen.

Naast de traditionele werkzaamheden (verzorgen aangiften en samenstellen, beoordelen en controleren van jaarrekeningen) adviseren wij onze klanten over financiële planning, estate planning, belastingbesparingen, bedrijfsopvolging, waardering onderneming, personeelsreorganisaties, strategie enz. Onze mensen zijn gedreven adviseurs die onze klanten graag van het juiste advies voorzien.

Een persoonlijke touch met onze klanten is de basis van onze dienstverlening. En u krijgt een adviseur dit altijd precies weet wat er bij u speelt. En uiteraard een adviseur met ambitie die het verschil maakt tussen doorgaan en verder gaan. Wij kijken naar alles wat uw succes kan bevorderen. Onze klant kan erop rekenen dat we aandacht voor hem of haar hebben.
Kortom U komt verder met & Boon

Gerrit Veeneman

Over Rood

Over Rood begeleidt ondernemers naar een financieel gezonde toekomst. Of je nu te weinig omzet maakt, een bedrijf wilt starten, je bedrijf moet stoppen, schulden hebt, failliet dreigt te gaan / bent gegaan of achterloopt met je bedrijfsadministratie. Bij Over Rood ben je altijd welkom.

Bij Over Rood kun je je verhaal kwijt. Wordt er naar je geluisterd. Krijg je toegang tot belangrijke informatie. Word je gespiegeld en gecoacht. Ga je de confrontatie met jezelf aan. Zorg je dat je inzicht en overzicht krijgt in je financiën. Ontdek je wat je moet doen en laten om je situatie te verbeteren. Over Rood helpt je tot je alles op orde hebt. Tot je weer ruimte in je hoofd hebt voor nieuwe dingen. Tot je weer durft te dromen. Gelukkig kunt worden.
Bij Over Rood helpen ondernemers elkaar. We staan je bij met raad en helpen je de juiste keuzes te maken.

Wiebe Bakker

Thexton Armstrong Lock

Thexton Armstrong ondersteunt ondernemers in het Midden- & Kleinbedrijf bij het verbeteren van winstgevendheid en groeimogelijkheden van de onderneming.

De meeste bedrijven in het Midden- & Klein Bedrijf hebben een goede omzet, maar een deel van de winst verdwijnt uit de onderneming waardoor er soms (te) weinig voor de ondernemer zelf overblijft. Wij noemen dit ‘winstlekkage®’! Dit is winst en cash dat nu reeds in de onderneming beschikbaar is maar uit de onderneming weglekt en/of onnodig vastzit. Om inzichtelijk te maken waar dit plaatsvindt, hebben wij een unieke tool ontwikkeld die onze adviseurs in staat stelt om je een gedegen inzicht te geven in alle aspecten van uw bedrijf.

Onze adviseurs zijn uitgerust met een groot aantal praktische oplossingen om dat te realiseren. Snel, eenvoudig en ‘hands on’.

Richard Lock

Rabobank

Als ondernemer wil je niet wachten. Je wilt je dromen en ambities realiseren. Onze adviseurs geven je inzicht in en overzicht op je financiële situatie en helpen je bij het realiseren van jouw doelen. Of je nu een onderneming gaat starten of een internationaal bedrijf leidt, bij de Rabobank kun je terecht voor zakelijke producten en adviezen die perfect bij je passen, zoals

• Het optimaal inrichten van betalingsverkeer;
• Zakelijk sparen op een manier die bij je past;
• Zakelijke financieringen om jouw plannen te realiseren;
• Bedrijfsverzekeringen;
• Internationaal zakendoen met kennis en oplossingen binnen handbereik;
• Advies over vermogensopbouw en financiële planning.

Wil je eens met ons sparren over de producten die bij jouw onderneming passen? Wij denken graag met je mee!