Juridisch

Dommerholt Advocaten

Dommerholt Advocaten is als full-service advocatenkantoor dé juridische samenwerkingspartner voor ondernemers, ondernemingen en instellingen in Noordoost-Nederland. Met onze omvang behoren we tot de top 50 van Nederlandse advocatenkantoren. Met onze vestigingen in Zwolle, Apeldoorn, Heerenveen, Eelde en Groningen zijn we altijd dichtbij en kennen we de lokale en regionale markt.

Met ruim 30 advocaten hebben we alle specialismen voor de zakelijke markt in huis. Altijd op één adres terecht kunnen met alle juridische vragen – zowel zakelijk als privé – is niet alleen efficiënt, het geeft onze klanten ook een vertrouwd gevoel. Al onze advocaten hebben een eigen juridisch specialisme waar zij zich volledig aan wijden. Samen vertegenwoordigen ze het complete scala van juridische specialismen, waardoor Dommerholt Advocaten zich met recht het full-service advocatenkantoor van Noordoost-Nederland mag noemen.

De toegankelijkheid, bereikbaarheid en proactieve werkwijze van onze medewerkers – van telefoniste tot advocaat – maken dat u zich volledig kunt richten op uw core business, terwijl wij uw belangen behartigen. In goede en minder goede tijden!