• 16 september 2019

Kom ook naar dé netwerkbijeenkomst voor ondernemend Apeldoorn!

Kom ook naar dé netwerkbijeenkomst voor ondernemend Apeldoorn!

Kom ook naar dé netwerkbijeenkomst voor ondernemend Apeldoorn! 1024 420 Ondernemershuis Apeldoorn

Op 17 oktober 2019 organiseert de Economische Alliantie samen met OBAN, ABC en de Rabobank dé netwerkwerkbijeenkomst voor ondernemend Apeldoorn. Samen maken en houden we onze stad economisch sterk!

Wat kan je verwachten?

Niet alleen gaan verschillende initiatieven en projecten op de zeepkist, ook jij kan jouw idee voor een project of initiatief presenteren! Én kans maken op een Ondernemen-055-cheque ter waarde van €1000,- om jouw idee verder uit te werken. Heb jij een idee dat aansluit bij de thema’s uit de Uitvoeringsagenda Economie van Apeldoorn? Geef dit aan en dan laten we weten of jij jouw idee mag pitchen voor de jury.

Reserveer het alvast in je agenda!

Reserveer 17 oktober 2019 in je agenda. Je bent vanaf 18:00 uur welkom bij AREA055 op het Zwitsalterrein. We starten de avond met een warme hap en sluiten de avond af met een netwerkborrel. Jij bent er toch ook bij? Aanmelden? Doen@ondernemen055.nl.

Uitvoeringsagenda Economie Apeldoorn 2017-2022

Bedrijfsleven, organisaties in zorg, onderwijs en gemeente hebben een gezamenlijke Uitvoeringsagenda gemaakt voor de versterking van de economie van Apeldoorn. De ambitie en uitdaging van de agenda is om de economische positie van Apeldoorn uit te bouwen en te versterken. Daarbij richten we ons op drie overkoepelende thema’s namelijk: het realiseren van een excellent vestigingsklimaat- en plaats, het vernieuwen en versterken van de arbeidsmarkt en de inzet op duurzaamheid en circulariteit. De Uitvoeringsagenda heeft als doel om te stimuleren, verbinden en communiceren. We streven daarom naar een voortdurende stroom aan projecten die onze economie helpen versterken. Die ondersteunen we!